E-commerce Marketing

E-commerce marketing je način dovođenja online kupaca na e-commerce stranicu s ciljem ostvarenja online kupnje proizvoda ili usluge. Uspješna e-commerce marketinška kampanja zahtjeva stručnjake u SEO optimizaciji, PPC marketingu, marketingu na društvenim mrežama i Display oglašavanju kako bi se postigli vrhunski rezultati.

Naše usluge


SEO optimizacija

Pomažemo vam da uspješnom e-commerce SEO kampanjom postignete visoki ROI.

Saznaj više


Google Ads (AdWords)

Plaćenim oglasima i preciznim targetiranjem dovodimo online kupce na vašu web stranicu.

Saznaj više


Društvene mreže

Naše usluge oglašavanja na društvenim mrežama uključuju Facebook, Instagram, Twitter…

Saznaj višeSEO optimizacija

SEO optimizacija je najbitniji dio e-commerce marketinga. Bazira se na posebnim algoritmima koji analiziraju instance specifičnih ključnih riječi na vašoj web stranici. Korisnici u većini slučajeva pronalaze web stranice upravo putem pretraživača kao što je Google, zbog čega će uspješnost vaše web stranice uvelike ovisiti SEO optimizaciji. Dobra SEO kampanja pozicionirat će vašu e-commerce stranicu na višu poziciju na pretraživačima.

Saznaj više
Google Ads (AdWords)

PPC ili plaćeno oglašavanje funkcionira slično kao SEO optimizacija, jer se temelji na ključnim riječima. Međutim SEO generira organski, odnosno besplatan promet na vašu web stranicu, dok kroz PPC oglašavanje prikazujete svoje oglase na Google pretraživaču i plaćate svaki put kada netko klikne na vaš oglas. Bitno je naglasiti da se prikazivanje oglasa ne naplaćuje.

Saznaj više


Marketing na društvenim mrežama

Marketing na društvenim mrežama može imati značajnu ulogu u uspjehu vaše e-commerce stranice. Putem društvenih mreža možete promovirati svoje proizvode, popuste ili posebne ponude, ali i povezati se sa svojim kupcima te komunicirati s njima. Tako gradite dugoročne odnose s vašim kupcima što vaše poslovanje čini vjerodostojnijim.

Saznaj više
Web Analitika

Analitika je najbolji pokazatelj dobre ili loše web stranice. Praćenje interakcija posjetitelja s vašom web stranicom i marketinškim kanalima ključno je za poboljšanje vaših rezultata. Analiziramo vašu web stranicu i do najsitnijeg detalja u cilju naglaska vaših snaga i slabosti. Upravo zahvaljujući web analitici možemo izgraditi online marketinšku strategiju kojom ćemo povećati online vidljivost vaše web stranice i izgraditi reputaciju vašeg branda.


Saznaj više

Kako vam možemo pomoći?

Većina naših novih klijenata dolazi primarno preko preporuka i referenci naših postojećih klijenata i prijatelja koji su upoznati s načinom i rezultatima našeg rada. Ne vjerujemo isključivo u prodajni pristup pa preporučujemo da pogledate naše reference kako biste bolje razumijeli što i kako radimo. Cijene formiramo isključivo na temelju vaše trenutne situacije i vaših poslovnih ciljeva koje želite postići.


NAŠE REFERENCE

Pogledajte i naše ostale reference.Pošaljiteupit


Vaše ime*

Broj telefona

Email adresa*

Web stranica

Ovdje unesite Vašu poruku

Izaberite uslugu