Što je Google Ads (AdWords) oglašavanje?

Google Ads (AdWords) oglašavanje je najučinkovitiji i najisplativiji način plaćenog oglašavanja na Internetu. Omogućuje vam da se oglašavate na svim svjetskim tržištima, povećate broj posjeta na vašu web stranicu te povećate prihode tvrtke. Google Ads (AdWords) kao platforma za oglašavanje ima puno prednosti, a kao najvažnije izdvajamo prikazivanje oglasa vašim potencijalnim klijentima i to da plaćate samo kada netko klikne na vaš oglas, dok se prikazivanje oglasa ne naplaćuje.Proces Google Ads (AdWords) oglašavanja:

  • Izrada ili revizija Google Ads (AdWords) računa
  • Optimizacija landing stranice
  • Istraživanje i odabir ključnih riječi
  • Izrada jedinstvenih Google Ads (AdWords) oglasa
  • Postavljanje kampanje i upravljanje kampanjom
  • Upravljanje budgetom na optimalan način
  • Detaljni izvještaji prilagođeni vašim potrebama

Naše Google Ads (AdWords) usluge


Google Ads (AdWords) Search

Promovirajte svoje proizvode i/ili usluge tekstualnim oglasima na najvećem svjetskom internet pretraživaču - Google.


Google Shopping

Google Shopping kampanjama dosežete ljude koji traže proizvode koje vi prodajete na pretraživaču Google.YouTube oglašavanje

YouTube oglašavanje omogućuje vam da se oglašavate video oglasima na najpopularnijem online servisu za razmjenu video sadržaja.


Display

Promovirajte se multimedijskim oglasima na novinskim portalima, blogovima i općenito web stranicama koje dopuštaju takvu vrstu oglašavanja.Google Mobile

Mobilnim oglašavanjem osiguravamo da se vaši oglasi prikazuju i putem Google i YouTube aplikacija korisnicima mobilnih uređaja.


Remarketing

Povećajte konverzije i ostvarite najbolji ROI oglašavanjem ljudima koji su već iskazali interes za vašim uslugama tako što su već posjetili vašu web stranicu.Ponosni smo nositelji najprestižnijeg certifikata Google Partner kojeg nam je Google dodijelio zbog vrhunskih rezultata koje smo ostvarili s našim oglašivačkim kampanjama.
Izvještaji

Vjerujemo u transparentnost i jednostavnost pa tako svi naši klijenti redovno dobivaju personalizirane izvještaje radi jasnog uvida u utrošena sredstva i postizanje utvrđenih ciljeva. Odaberite svoje ciljeve i primajte izvještaje na tjednoj ili mjesečnoj razini. Također, savjetujemo svim našim klijentima da jednom tjedno rezimiramo te da se jednom u mjesec dana sastanemo kako bismo popričali o novim idejama, ciljevima i strategijama.

NAŠE REFERENCE

Pogledajte i naše ostale reference.Pošaljiteupit


Vaše ime*

Broj telefona

Email adresa*

Web stranica

Ovdje unesite Vašu poruku

Izaberite uslugu