Konzultacije i edukacija

Ponosni smo na našem doprinosu u osnaživanju naših klijenata kroz edukaciju. Volimo stvarati dugoročne odnose s našim klijentima, ali u isto vrijeme shvaćamo i važnost samostalnog, educiranog klijenta. Da bi online marketing kampanja bila uspješna potrebno je poznavanje online marketinških platformi i razumijevanje načina na koji funkcionira vaša web stranica.

Edukacija za pravne osobe

Vrlo rado ćemo vas upoznati s osnovnim ili naprednim značajkama online marketinških platformi za online oglašavanje, poput Google Ads (AdWords), Google Analyticsa, društvenih mreža ili online marketinških procesa kao što je SEO. Možemo vam pomoći i u razvijanju strategije koja će vam donijeti nove posjetitelje, pretvoriti postojeće posjetitelje u kupce, te u konačnici povećati vašu zaradu.Edukacija za fizičke osobe

Ako vas zanima online oglašavanje i željeli biste naučiti kako funkcionira u praksi ili usavršiti svoje postojeće znanje, mi smo tu za vas. Bez obzira na to da li ste početnik ili napredniji poznavatelj online marketinških platformi, našu edukaciju prilagođavamo u potpunosti vašoj razini znanja i potrebama te vas vodimo kroz teorijski i praktični dio.Nudimo vam edukaciju u području web analitike, SEO optimizacije, Google Ads (AdWords) i društvenih mreža.


Web Analitika

Pomažemo vam u boljem razumijevanju postavljanja, analize i interpretacije vaših analitičkih podataka kako biste izgradili optimalnu strategiju oglašavanja i poboljšanja vaše web stranice.

SEO optimizacija

Educiramo vas o tome kako da vašu stranicu optimizirate i za tražilice i za ljude kako biste povećali njenu vidljivost putem internet pretraživača.

Google Ads (AdWords)

Pomažemo vam u strukturiranju vaših kampanja, postavljanju ključnih riječi, ekstenzija i pisanja oglasa, kao i u razumijevanju performansi vaših kampanja.

Društvene mreže

Educiramo vas o tome kako da pravilno iskoristite sav potencijal društvenih mreža - od izrade stranica ili profila na društvenoj mreži pa sve do komunikacije i plaćenog oglašavanja.

Što vam nudimo?

Bilo da želite steći općenito znanje ili riješiti specifičan problem u području online oglašavanja, mi se prilagođavamo vašim potrebama. Našim edukativnim pristupom steći ćete primjenjivo znanje u skladu s najnovijim trendovima u svijetu online oglašavanja. Educiramo o online oglašavanju  kroz praktične primjere s ciljem da steknete samostalnost u razumijevanju online marketinških platformi i procesa kao što su:

  • Optimizacija web stranice za pretraživače (SEO)
  • Izrada Google Ads (AdWords) kampanja
  • Izrada plaćenih kampanja za društvene mreže
  • Upravljanje i optimizacija Google Ads (AdWords) kampanja
  • Upravljanje i optimizacija kampanja na društvenim mrežama
  • Postavljanje i korištenje Google Analyticsa
Naše iskustvo

Naša znanja i vještine stječemo svakodnevno radeći na brojnim projektima i kampanjama naših klijenata te usavršavajući se kroz konstantno praćenje trendova u svijetu oglašavanja i njihovu primjenu na postojeće projekte. A da naša znanja volimo prenositi i na druge govori i činjenica da imamo dosta iskustva i s edukacijom, što individualno s našim klijentima, što kroz predavanja i radionice pred većim auditorijem.NAŠE REFERENCE

Pogledajte i naše ostale reference.Pošaljiteupit


Vaše ime*

Broj telefona

Email adresa*

Web stranica

Ovdje unesite Vašu poruku

Izaberite uslugu