Google ads oglašavanje

Plaćeno oglašavanje na tražilicama

jer znamo kako vas direktno dovesti do idealnog kupca spremnog na kupnju

Oglasi koji privlače pažnju (Što je Google Ads?)

Google Ads je najučinkovitiji i najisplativiji način plaćenog oglašavanja na internetu. Omogućuje vam da se oglašavate na svim svjetskim tržištima, povećate broj posjeta na vašu web stranicu te povećate prihode tvrtke.

Od tekstualnih do video oglasa, na novinskim portalima i blogovima ili samo na mobilnim uređajima – važno je da oglas odgovara preferencijama kupca i da se nalazi baš ondje gdje vaš kupac provodi najviše vremena. O svemu tome brigu prepustite nama jer uz naše iskustvo i znanje vaši oglasi će sigurno naći put do vaših idealnih kupaca.

Vrsta i pozicija oglasa u skladu s ponašanjem idealnog kupca

U skladu s ciljevima kampanje i detaljnim opisom vašeg idealnog kupca kreiramo oglase za sve Google Ads kanale, poput:

  • pretraživačke mreže (Google search network);
  • prikazivačke mreže (Display Network) koja sadrži milijune web lokacija, videozapisa i aplikacija;
  • YouTubea;
  • Shopping kanala;
  • Gmaila;
  • i ostalih mogućnosti koje Google nudi.

Zahvaljujući vrhunskim rezultatima koje smo ostvarili s oglašivačkim kampanjama Google nas je nagradio certifikatom Google partner

Upoznavanje poslovanja i analiza

Upoznajemo vaše poslovanje, tražimo specifičnosti vaše usluge ili proizvoda te kombinacijom iskustva, alata i vaših ciljeva tražimo najbolji pristup.

Strategija i razvoj ciljeva

Osmišljavamo posebnu strategiju za ciljanu publiku, tržišta te izrađujemo kampanje i oglase koje su prilagođene vašem poslovanju.

Kreiranje kampanja

Kombinacijom različitih vrsta kampanja i tipova oglasa kreiramo najučinkovitije kombinacije za postizanje dogovorenih rezultata.

Izvještaji

Transparentnost je naša prednost, stoga vam dostavljamo tjedne ili mjesečne izvještaje o rezultatima, a možemo kreirati i napredne izvještaje.

Optimizacija i podrška

Analiziramo rezultate, pratimo promjene na tržištima te pomoću dobivenih rezultata unaprijeđujemo, testiramo i alociramo budžete na kampanje koje donose najviše rezultata.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Da, ovisno o potrebama vašeg poslovanja izrađujemo i kampanje za druge pretraživače.

Većina oglasa naplaćuje se po kliku, a neki poput YouTube oglasa i po pogledu.

Nema univerzalnog odgovora na ovo pitanje. Budžet najviše ovisi o vašoj branši, ali ne brinite se, naš tim će vam predložiti idealan budžet s kojim ćete pokrenuti svoje poslovanje i doći do željenih rezultata.

Budući da volimo educirati naše klijente, svakako ćemo vam savjetovati u koji digitalni kanal se isplati ulagati kada je vaše poslovanje u pitanju.

Za neka poslovanja dovoljno je samo oglašavanje na Googleu, dok je za druga to samo dio marketinškog mixa. Kad upoznamo vaše poslovanje i ciljeve, moći ćemo vam točnije reći što je za vas najbolje.