Marketing na društvenim mrežama

Društvene mreže su snažno sredstvo komunikacije. Osim što putem društvenih mreža možete dosegnuti vaše kupce tamo gdje oni provode svoje vrijeme, vašoj tvrtki ili brandu možete izgraditi karakter i dati ljudsko lice. Marketingom na društvenim mrežama možete povećati efikasnost i ostalih marketinških tehnika, uključujući SEO optimizaciju i Search Engine Marketing. Ako se mučite sa svojom strategijom za društvene mreže, upravljanjem društvenim mrežama ili plaćenim oglašavanjem na društvenim mrežama, mi vam možemo pomoći!


Razvijanje strategije

Našim konzultantskim uslugama za marketing na društvenim mrežama možemo vam pomoći da dosegnete mjerljive rezultate.Plaćeno oglašavanje

Plaćenim oglašavanjem na društvenim mrežama pomoći ćemo vam u postizanju širokog raspona strateških ciljeva vašeg brendiranja.Kreiranje sadržaja

Kreiramo i objavljujemo sadržaj na društvenim mrežama kako bi direktno ili indirektno promovirali vašu ponudu putem društvenih mreža.
Što je marketing na društvenim mrežama?

Marketing na društvenim mrežama označava korištenje različitih društvenih mreža kako bi se postigli komunikacijski ciljevi i ciljevi brendiranja. Marketing na društvenim mrežama primarno pokriva aktivnosti koje uključuju dijeljenje sadržaja, videa i slika u marketinške svrhe na društvenim mrežama, kao i plaćeno oglašavanje na društvenim mrežama.


Kupci govore o vama na društvenim mrežama

Morate biti upućeni u ono što vaši kupci imaju za reći o vašoj tvrtki na društvenim mrežama i odgovoriti na njihove upite i kritike.

 

Nemate vremena za održavanje društvenih mreža?

Nedostatak vremena nije opravdanje da ne budete prisutni na društvenim mrežama. Mi vam možemo pomoći da dosegnete svoje marketinške ciljeve i izgradite lojalnu bazu kupaca na društvenim mrežama.


Zašto trebate profesionalce da vode vaše društvene mreže?

 

Vaši kupci su na društvenim mrežama

Bez obzira na industriju kojoj vaše poslovanje spada, vaši kupci koriste društvene mreže na dnevnoj bazi. Važno je da ih angažirate i povežete se s njima.

 

Kupci vas traže na društvenim mrežama

I društvene mreže su svojevrsni pretraživači na kojima ljudi traže vaše proizvode ili usluge ili pričaju o njima. Efikasnim upravljanjem društvenim mrežama možete se pridružiti njihovom razgovoru.

 
Razvoj oglasne Strategije

Izrada plaćenih Kampanja

Plaćeno Oglašavanje

Izrada jedinstvenog Sadržaja

Analitika i Izvještavanje

Izvještaji

Vjerujemo u transparentnost i jednostavnost pa tako svi naši klijenti redovno dobivaju personalizirane izvještaje radi jasnog uvida u utrošena sredstva i postizanje utvrđenih ciljeva. Odaberite svoje ciljeve i primajte izvještaje na tjednoj ili mjesečnoj razini. Također, savjetujemo svim našim klijentima da jednom tjedno rezimiramo te da se jednom u mjesec dana sastanemo kako bismo popričali o novim idejama, ciljevima i strategijama.
NAŠE REFERENCE

Pogledajte i naše ostale reference.Pošaljiteupit


Vaše ime*

Broj telefona

Email adresa*

Web stranica

Ovdje unesite Vašu poruku

Izaberite uslugu