Optimizacija Konverzije

Cilj vaše web stranice je da bude posjećena, ali kada ta posjećenost ne rezultira konverzijama, osim što propuštate odlične prilike, uzalud trošite svoje vrijeme, trud i ostale resurse uložene u privlačenje tih posjeta. Optimizacijom konverzija možemo povećati broj posjetitelja vaše web stranice, ali onih posjetitelja koji se “konvertiraju” u kupce, ili općenito, koji poduzimaju bilo kakvu željenu aktivnost na vašoj web stranici. Optimizacijom konverzija optimiziramo i plaćeno oglašavanje, landing stranice i ukupan dizajn web stranice u cilju povećanja stope konverzijaVjerujemo da se online marketing ne svodi samo na puko privlačenje posjetitelja na vašu stranicu! Nemojte uzalud trošiti svoj novac na neprofitabilne web stranice.

Što je Konverzija?

Konverzija je određena aktivnost koju želite da posjetitelj vaše web stranice učini, kao npr : 

Kupnja


Klik na link ili gumb


Registracija


Preuzimanje brošure ili kataloga


Preporuka prijatelja


Dolazak do određene stranice

Što je optimizacija konverzije?

Optimizacija konverzija je umjetnost pretvaranja vaše ciljane publike u vaše klijente i kupce. Optimizacija konverzija vaše će potencijalne klijente “potaknuti” da uzmu telefon u ruke kako bi vas nazvali. Zahvaljujući optimizaciji konverzije vaši će klijenti odmah kliknuti na gumb “kupi” umjesto da tu opciju ostave za kasnije. Ukratko, poboljšanjem vaše web stranice, odnosno optimizacijom konverzije, dobiti će te više ljudi koji su spremni učiniti neku aktivnost, bez da trošite previše novaca na privlačenja više posjeta na vašu web stranicu.Kako mi radimo


Upotrebljivost stranice

Povećavamo vašu bazu klijenata i stope online konverzija uz pomoć naših usluga.

1

Bolji prodajni tekst

Izrađujemo prodajne tekstove za vašu web stranicu koji će ohrabriti vaše posjetitelje da učine aktivnost koju vi želite.

2

Optimizacija landinga

Našim uslugama optimizacija landing stranice dovest će do bolje stope konverzija.

4

A/B Split Testing

A/B testiranje omogućuje nam da vidimo koje će ciljne stranice dati bolje rezultate.

5

Naš pristup

 

  • Prvo želimo upoznati vaše poslovanje i vaše poslovne ciljeve. Tako možemo odrediti najbolju strategiju za optimizaciju konverzija.
  • Sve naše aktivnosti i koraci rezultat su konstantnih A/B testova i poboljšanja korisničkog iskustva čime kontinuirano doprinosimo poboljšanju stope konverzija.
  • Analiziramo rezultate naših eksperimenata kako bismo utvrdili točnost hipoteze. Ako je statistička značajnost dosegnuta, i naša hipoteza je točna, objavljujemo uspješnu varijaciju vaše web stranice. Ako nije, testiramo novu hipotezu i nastavljamo sa cijelim procesom dok ne dođemo do željenih rezultata.Optimizacija Konverzije

Iskustvo posjetitelja vaše web stranice ključni je faktor u procesu stvaranja konverzija. Loša web stranica otjerat će posjetitelja i on se nikada neće vratiti. Mi možemo poboljšati učinkovitost vaše landing stranice, te tako vaše posjetitelje pretvoriti u potrošače.

NAŠE REFERENCE

Pogledajte i naše ostale reference.Pošaljiteupit


Vaše ime*

Broj telefona

Email adresa*

Web stranica

Ovdje unesite Vašu poruku

Izaberite uslugu