SEO (Search Engine Optimization) optimizacija

SEO ili Search Engine Optimization je proces kojim se postiže bolja vidljivost vaše web stranice na stranici rezultata pretraživača kada korisnik upiše pojam koji je povezan s vašim poslovanjem. Viša pozicija vaše web stranice na stranici rezultata pretraživača privući će više korisnika pretraživača na vašu web stranicu. Tako će se povećati vaš organski, odnosno besplatni promet na vašoj web stranici, što bi u konačnici moglo rezultirati i povećanjem prihoda za vašu tvrtku.
Nikada nije bilo važnije da se nalazite na prvoj stranici Googlea, Yahoo ili Bing pretraživača jer je činjenica da 60% organskih posjeta dolazi s prve stranice rezultata Googlea. SEO optimizacija daje najveći povrat uloženog od svih vrsta online marketinga. Google vam ne naplaćuje da se istaknete kvalitetom svoga sadržaja na web stranici na vrhu njihove organske liste rezultata.Analiza vaše web stranice

Prije samog početka procesa SEO optimizacije potrebna je analiza vaše web stranice kako bismo utvrdili koliko ima prostora za poboljšanja. Kombinacijom našeg pristupa i profesionalnih alata pomoću analize možemo utvrditi vidljivost vaše web stranice unutar internet pretraživača. Na temelju toga možemo izgraditi SEO strategiju. Naš cilj je dovesti više posjetitelja na vašu web stranicu koji će u konačnici rezultirati povećanjem prodaje i upita.

On- Page i Off- Page SEO optimizacija

Cilj SEO optimizacije je da se vaša web stranica prikazuje u besplatnim rezultatima relevantnih pretraga na prvoj stranici Internet pretraživača. Internet pretraživač nije čovjek, već robot kojem je potrebno dati smjernice koje rezultate da prikazuje. Našim provjerenim i profesionalnim pristupom te primjenom najnovijih tehnika optimiziramo vašu web stranicu kako bi se prikazala na što višoj poziciji unutar pretraživača, kada potencijalni klijenti traže vaše usluge.
Važno je razumijevanje procesa efektivne SEO kampanje. Mi pomažemo klijentima koji traže intenzivan, full-service pristup SEO-u koji će dati rezultate.


KLJUČNE RIJEČI

Istražujemo ključne riječi koje će vašem poslovanju donijeti rezultate te povećati broj posjeta vaše web stranice.

ONSITE OPTIMIZACIJA

Primjenjujemo kombinacije ključnih riječi unutar vaše stranice s kojima možemo poboljšati poziciju vaše web stranice unutar internet pretraživača.

LINK BUILDING

Pronalazimo stranice koje se tiču vašeg poslovanja te pronalazimo način da se poveća broj kvalitetnih linkova prema vašoj stranici.

ANALIZE I IZVJEŠTAJI

Pomoću analiza i izvještaja s vama nastavljamo graditi vaše poslovanje i širiti kvalitetan sadržaj i sve ostale aspekte SEO optimizacije.


Zašto je SEO važan za vaše online poslovanje?


Kupci traže vaše usluge

Ovogodišnje istraživanje pokazuje da je preko 85% web stranica pronađeno upravo putem Internet pretraživača.


Prisutni ste na svim tražilicama

96% kupaca počinje tražiti usluge na Internetu na najvećim pretraživača poput Google-a, Bing-a, Yahoo-a. Mi optimiziramo za sve.

Kupci su aktivni

U prvom mjesecu 2016. obavljeno je više od 17.5 milijardi pretraga s 342 milijardi rezultata unutar pretraživača. Jesu li vaši kupci pronašli vas?


Relevantniji ste kupcima

Potencijalni kupci bolje gledaju na tvrtke koje ulažu u svoj marketing i koje će odgovoriti na njihov upit.

Dovodi kupce

Kvalitetnom SEO optimizacijom i kvalitetnim web dizajnom privlačite više posjeta na vašu stranicu.


Fleksibilna strategija

Kvalitetnom SEO strategijom širite kvalitetu vaše prezentacije na Internetu, a time dobivate više potencijalnih klijenata.


NAŠE REFERENCE

Pogledajte i naše ostale reference.Pošaljiteupit


Vaše ime*

Broj telefona

Email adresa*

Web stranica

Ovdje unesite Vašu poruku

Izaberite uslugu